Een top deal – de Barcelona Card met Ticketbar

De Barcelona Card is één van de beste manieren om tijd en geld te besparen bij een bezoek aan de stad. Het zal je wachtrijen besparen bij meer dan 16 top attracties, onbeperkt reizen met public transport (inclusief trein naar het vliegveld) en meer dan 80 kortingen op musea, culturele uitjes, omspanning faciliteiten, clubs, winkels en restaurants.

Denk je aan een reis naar Barcelona? Om de bovenstaande korting te ontvangen moet u een klant zijn van Oh-Barcelona.com en een accommodatie boeken.

Zie meer beschikbare kortingen in Barcelona

De Barcelona Card biedt alles wat je nodig hebt om het meeste uit je reis te halen. De grote selectie van gratis activiteiten en kortingen op activiteiten zal bij iedereen in de smaak vallen en zullen de keuzes wat betreft activiteiten in Barcelona een stuk gemakkelijker maken. De kaart bevat ook gratis openbaar vervoer, zodat je rond kunt reizen met het uitstekende metro netwerk in Barcelona. Met de Barcelona Card kun je rond de €240 besparen.

Aan de andere kant is er zoveel opgenomen in de Barcelona Card, dat toch nog moeilijk blijft is om een keuze te maken uit alle gratis attracties. Er zijn echter een paar activiteiten die er boven uitsteken. Voor een uitzonderlijk uitzicht op Barcelona en de omgeving, ga je naar de top van de Torre de Collserola, het hoogste uitkijkpunt over de stad. Terug in de stad bekijk je de prachtige sculpturen in het chocolademuseum. Je zou daarna gebruik kunnen maken van een gratis metro-rit naar Plaça d’Espanya om de uitzonderlijke collectie van Romaanse kunst in het Museu Nacional d’Arts de Catalunya te bekijken.

uitzicht vanaf Plaça Espanya Metro Chocolade museum

De Barcelona Card biedt je verschillende kortingen op restaurants en uitgaansgelegenheden. Dit aanbod zal je gegarandeerd een grote dienst bewijzen. De kaart kun je voor 2 of 5 dagen kopen – wat betekent dat je voor meerdere dagen gebruik kunt maken van de kaart of voor de gene die een weekend komen, zoveel mogelijk uit je tijd in Barcelona te halen.

2 dagen 3 dagen 4 dagen 5 dagen
Volwassenen €37 €47 €56 €62
Kinderen €26 €31 €33 €40

 

clockTalen

Castellano English Italiano French Dutch

Nederlands, Frans, Italiaans, Engels en Spaans

euroBetaalmethoden
Visa, Mastercard, Ideal
Opmerkingen

Claim je 2,50 euro korting wanneer je boekt met Oh-Barcelona. Zodra je je accommodatie geboekt hebt zullen we je de volledige instructies per e-mail sturen hoe je je korting kunt claimen!

Hoe te boeken met Oh-Barcelona
€2,50

Boek nu jouw accommodatie om de kortingen te ontvangen,klik hier!

Bespaar tot 30% met onze Oh-Barcelona kortingen, klik hier!

Hoe te boeken met Ticketbar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here